Ezovasárnapok

A tanítók az ajtót nyitják ki, belépned neked kell! (kínai közm.)

E Z O V A S Á R N A P O K 

kep_011.jpgimagescavnm9gp.jpgkep_032.jpg

 

 

A rendezvény célja, hogy megmutassuk az érdeklődő útkeresőknek, hogy minden út önmagunkba, önmagunkhoz vezet, nem számít a módszer (jóslás, asztrológia, grafológia, masszázs, bachvirág, ...). A módszerek csak segítők az utunkon. Saját magunknak kell a megfelelő módszert-segítséget megtalálni, melyhez segítségül ajánljuk a felsorolt szolgáltatásokat kipróbálásra. Saját magunknak kell megoldani az életünket! A félelmekkel, problémákkal szembe kell néznünk, mert az elmenekülés nem megoldás! Minden élethelyzet tanítás számunkra, mely elől nem szabad megfutamodni, mert akkor a problémát visszük tovább a következőkbe. Meg kell tartani az egyensúlyt, egyik módszert sem szabad fanatikusan használni!

 „AMÍG A CSELEKEDETEIDEN NEM VÁLTOZTATSZ, ADDIG UGYANAZT A VÁLASZ REAKCIÓT FOGOD VISSZA KAPNI!!!! NEM A CSODÁT KELL ÉS A MAJDRA VÁRNI! VÁLTOZTATNI A MOSTBAN KELL!”

 

2011.06.05.-i programok, előadások 10 órától gyakorlati segítségekkel

Nőiség, Férfiasság, Párkapcsolat, Szerepek

(pl.: miért kényszerül „férfiasodni” a nő?)

találó idézetek az előadás témáihoz:

"Biztos lehetsz abban, hogy szerelmes vagy, ha mindegy, hogy mennyit veszekedtek, valahogy mindig kibékültök. Mindegy, hogy mennyire idegesít fel, akkor is csak szeretni tudod, és akárhogyan is próbálkozol, nem tudsz nélküle élni." 

„Az igazi szerelem elkötelezettség,  ami erőfeszítést igényel. Nem igazi az a szerelem, amiből hiányzik az önkéntes elkötelezettség, amellyel szerelmünk mellett állunk,  és róla gondoskodunk, mert a szerelem odaadás,  együtt tervezgetés, mindannak átnyújtása, amik vagyunk, és amink van.” (Enrique Rojas)

 

„Egy kapcsolat igazi próbája, hogy bár nem értünk egyet, nem eresztjük el egymás kezét.”

 

„Két nagyon különböző ember is megtanulhat harmóniában élni egymással, ha felismerik, hogyan hozzák ki a legjobbat a másikból. Ez a szeretet jutalma.” Gary Chapman

 

„Nem attól vagy jó pasi, hogy minél jobban feszül a gatya rajtad, hanem hogy mennyire tiszteled és becsülöd a nőket.”

 

- Rideg Ágnes asztrológus: csillagjegyek szerinti tanácsok a nőiséghez, férfiassághoz, párkapcsolat, szerelem.

 

- Surányi Bea numerológus: PÁRKAPCSOLATI NUMEROLÓGIA.

9 alap karakter típus jellemzői, hiányok/többletek, segítség a párkapcsolatokhoz, önismerethez is. Moksa elixír, mely a 64 élethelyzet megoldását, megélését segíti.  http://www.eletero.moksaelixir.hu/moksa/

 

- Imrich Zoltán spirituális gyógyító: 5 alap szeretetnyelv (aminek ismerete a harmonikus párkapcsolatokhoz elengedhetetlen) Harmadik szem – FIGYELMESSÉG, Torok csakra - PÁR KEDVES SZÓ, Szív csakra - IGAZI EGGYÜTTLÉT, Napfonat – AJÁNDÉKOZÁS, Szex csakra - TESTI KONTAKTUS, mi a szeretet, szerelem, párkapcsolat, megfelelő női-férfi szerepek, blokkok-melyek gátolják a harmonikus párkapcsolatot. MEDITÁCIÓ!!! Elixir=40 perc=10 év fiatalodás!!!!

 

- Dr. Nagy Béla kineziológus: szerelem, szeretet, párkapcsolat, szerepek, harmónia, boldogság, blokkok. Maya pecsétek női-ffi princípium.

 

Mudra Zita: szerelembehívó meditáció

 

- Reményi Edit: mágneses ékszerek és hatásuk

 

 

Kipróbálható szolgáltatások a helyszínen nagyon kedvezményes áron:

- jóslás, - asztrológia, - numerológia - 5 elem tana keleti filozófia szerinti egészségtérkép, - masszázsok, - életmód tanácsadás, - aura elemzés, - kineziológia, …….

Vásárlási lehetőségek: 

- MOKSA  elixír, lúgosító kávé, - fiatalító Elixír: 40 perc alatt 10 év, - könyvek, - ásványok, - selyemfestmények, Oxigénes víz, mágneses ékszerek,  ..........

 

Bejelentkezés telefon 06-30-249-2206/sms/ e-mail  ezovasarnapok@gmail.com legkésőbb 1nappal az időpont előtt.

HELYSZÍN: XIII., Klapka u. 11.  Irodaház I.emelet

 

Belépőjegyek:

elővételben 1.000/fő – vagy  a helyszínen 1.900/fő - csak az előadásokra érvényes, a szolgáltatások kipróbálása külön kedvezményes térítés ellenében!

 

 

TANFOLYAMOK, RÖVIDEBB ELŐADÁSOK HÉTKÖZNAPONKÉNT FOLYAMATOSAN!!! Pl.: gazdasági kineziológia, mely segít rendbe hozni vállalkozását!, önismereti tréningek, személyiségfejlesztő előadások, csakra-, angyal tanfolyam, kabbala, numerológia, …….. KEZELÉSEK: masszázs, energia, kineziológia, csakra, blokkok oldása, …….

Érdeklődni és bejelentkezni: 06-30-249-2206 vagy ezovasarnapok@gmail.com ,

hírlevélre feliratkozás: ezovasarnapok@gmail.com

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 6
Heti: 9
Havi: 231
Össz.: 39 550

Látogatottság növelés
Oldal: 06.05.-i program
Ezovasárnapok - © 2008 - 2020 - ezovasarnapok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »