Ezovasárnapok

A tanítók az ajtót nyitják ki, belépned neked kell! (kínai közm.)

 A homeopátia és hasonló információs elvű terápiák tanai szerint testi és lelki betegségeink kiváltásáért felborult lelki egyensúlyunk és harmóniáját vesztett tudatalattink döntő mértékben felelősek.

A körülöttünk lévő anyagi világ elemei egyben információhordozók is, melyeket megismerve, megfelelő nagy hígításban és potenciálással terápiás célra fordíthatunk. A Moksa Elixír összetevője 84 esszencia, melyeket a homeopátia elvei szerint készítettek.

A 3000 évvel ezelőtt keletkezett, kínai bölcsek által megalkotott Ji-king - a Változások Könyve - (Müller Péter ford.címe: Jóskönyv) szerint 64 élethelyzet létezik.

Életutunk akkor sikeres, ha jól tudjuk megoldani azokat az -archetipikus- élethelyzeteket, amelyben éppen vagyunk.

Ha a szorult helyzetekben nem találjuk a megoldást, hallgassunk belső hangunkra, a tudatalattink megsúgja a helyes választ.

A Moksa Elixír információi ezekre az ősi, archetipikus, mindannyiunk életében előforduló, bonyolult élethelyzetekre is megoldást kínálnak.

Moksás terméktapasztalat

Bevallom, elég szkeptikus voltam (vagyok?), de pont egy olyan életszakaszban talált rám a Moksa, amikor úgy éreztem, muszáj nyitnom mindenre. Nem vártam csodát, és a belém nevelt műszaki "kocka" gondolkodásom mellett is érdekes dolgokat tapasztaltam az első 2 hétben.
Már az első 10 cseppel telt napomon azt éreztem, hogy sokkal könnyebben engedek el dolgokat. Főleg a negatív gondolatokat. Nem ragadtam meg bennük, be tudtam tenni őket minden erőlködés nélkül a "hátsó polcra". Ez hatalmas könnyebbséget jelentett. Sokkal több energiám maradt a fontosabb teendőkre, és nem esik nehezemre csak azokkal foglalkozni.
Reálisabbnak látom a kitűzött célokat.. egyáltalán, jobban el tudom hinni az általam kitűzött célokat, és nem habozok cselekedni is értük. Megteszem azt és akkor, amit és amikor kell. Csökkent a magammal szemben támasztott elvárások szintje, és az apró örömöknek, sikereknek is jobban tudok örülni. Egy-egy, korábban kudarcként megélt helyzetet pozitívan értékelek, és az olyan napokat is, amikor látszólag semmihez sem jutottam közelebb, jó érzéssel tudom befejezni. Nem vagyok olyan türelmetlen.
Szakmámból adódóan - pénzügyi tanácsadó - sok emberrel találkozom, és sokkal lazábban zajlanak a tárgyalások. Kreatívabban tudom irányítani a beszélgetést, észreveszek olyan apró részleteket, amelyek fontosak az ügyfelemnek, és ezáltal engem is hozzásegítenek az üzlet megkötéséhez. Jobban hiszek magamban, az általam képviselt szolgáltatásban, és az ezáltal elérhető anyagi jólétben. Van jövőképem. Letisztultak a feladatok, tudom, adott szituációban mit kell tennem, mire kell odafigyelnem, és ki tudom zárni azokat a "körülményeket", amiket úgy sem tudok ott helyben megoldani. El tudom érni, hogy ne befolyásoljanak, és ne érintsenek meg érzelmileg. Nem mástól várom a csodát, hanem magamtól.
Gördülékenyebb, lazább lett a kommunikációm. Nem akarok görcsösen megfelelni a velem szemben ülőnek. Kevesebbet adok magamból emberileg és szakmailag is mint eddig, mégis sokkal jobb a hatékonyságom. Gyakran nem is kellett az elmúlt 2 hétben tennem a dolgokért, és "maguktól" megtörténtek.
Kb. 1 hét elteltével éreztem egy olyan érzést, amit már évek óta nem. Hogy helyem, és dolgom van a világban. És hogy ez egy jó hely. Azért van, hogy minden jól alakuljon az én életemben. Gyakran teljesen spontán módon hihetetlen nagy öröm, szeretet és egységérzés járt át, amitől elnevettem magam, mosolyogtam mindenkire, és hangosabbra tekertem a zenét az autóban. Az emberek körülöttem hirtelen nem "félelmetes" idegenek voltak, hanem olyan személyek, akik csak arra várnak, hogy rájuk mosolyogjak, és megismerhessenek.
Ha nem is azonnal, de könnyebben megértem mások problémáját, cselekedeteit, és nem ítélem el őket. Elfogadom őket olyannak, amilyenek. Ha gorombák, elutasítóak velem, vagy éppen én voltam kéznél a feszültségük levezetéséhez, nem veszem magamra. Nem tudnak megsérteni. Csak mosolygok rajta, és ha azonnal nem is, kis idő múlva azt is megértem, miért csinálta. Nem haragszom rájuk ezért, és nem akarom emiatt nélkülözni a társaságukat.
Természetesen a pozitív érzelmi változások mellett, szélsőségesebbek lettek a negatív mélypontok is, de arányaiban most még 5 pozitívra jut 1 negatív. 2 héttel ezelőtt még ennek a fordítottjának is örültem volna :-) Kb. másfél hét múlva volt egy olyan "dührohamom", amit nem tudtam kontrollálni. A külvilág felé megnyilvánulása nem volt, magamban elfojtottam, de majd szét robbantam. Fogtam egy papírt és kiírtam magamból, ez segített.
Korábban sokat gondolkodtam azon, hogyan oldhatnám meg a problémáimat. Most nem gondolkodom, nem adom át magam nekik. Tudom, hogy vannak, és tudom, hogy meg fogom oldani. És most már nyitott szemmel járok, hogy nehogy egy lehetőséget is elszalasszak ehhez :-) Sőt! Elébe megyek a lehetőségeknek, és én magam teremtek olyan helyzeteket, amik aztán közelebb visznek a megoldáshoz. Meghallom, hogy mások mit mondanak, de most már meg is értem. Be tudom építeni a saját életemben. Lehet, hogy egy-egy tanács - főleg, ha kíméletlenül őszinte - ott azonnal még fáj, de legkésőbb másnapra megértem, hogy mit kell vele kezdeni.
Sokkal több időm lett, sokkal több dolgot tudok elintézni egy nap, és kevesebb erőfeszítésembe kerül.
Összességében ez az első 2 hetem, és ezek után kíváncsian várom, hogy mi lehet a hatás 2 hónap, vagy 2 év elteltével :-)

--
Ibránszki (Surányi) Bea
06-30-9708-336
Életerő Centrum-Újlaki Üzletház
Bp.III.Bécsi út 34-36
www.regeneral.hu
www.eletero.moksaelixir.hu
www.regeneral.moksaelixir.hu
www.eleterocentrum.dxn.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 6
Heti: 8
Havi: 230
Össz.: 39 549

Látogatottság növelés
Oldal: Moksa elixir
Ezovasárnapok - © 2008 - 2020 - ezovasarnapok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »